2 egg
3 dl. melis
4 ss. kakao
1 ts. vaniljesukker
250 g. delfiafett
firkantede søte kjeks
Pynt:
gelefrukter, cocktailbær, valnøtter el. skåldede mandler
Smelt delfiafettet over svak varme, ta det til side og la det bli lunket. Pisk tykk eggedosis av egg og melis, pisk inn kakao, vaniljesukker og til slutt delfiafettet. Pisk alle ingrediensene godt sammen.
Kle en avlang kakeform på 1-1 1/2 l. med matpapir. I bunnen legger du et tykt lag sjokoladekrem, videre kjeks og sjokoladekrem vekselvis. Det øverste laget skal være sjokoladekrem. Pynt kaken. Sett den kaldt til neste dag.
Ta den ut av formen og pakk den inn i folie eller smørpapir og legg den kaldt.
søndag 8. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar