søndag 8. februar 2009

DAIM-ISKAKE

Bunn:
3 eggehviter
2 dl. sukker
100 g. mandler
smeltet smør til pensling

Fyll:
2 eggeplommer
100 g. sukker
3 dl. kremfløte
2 store plater Daimsjokolade

Pisk eggehivter og sukker stivt. Hakk mandlene og vend dem i de stivpiskede eggehvitene.

Kle bunnen på en rund form med bakepapir. Pensle kanten på formen med smeltet smør. Hell deigen i formen og stek bunnen midt i ovnen ved 150 grader i ca 45 min. Avkjøl kakebunnen i formen.

Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Stivpisk kremfløten og grovhakk sjokoladen. Bland alt sammen og hell fyllet over den avkjølte bunnen.

La kaken ligge i fryseboksen natten over. Pynt gjerne med Daimkuler.
Bookmark and Share

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar