Bunn:
3 eggehviter
2 dl. sukker
100 g. mandler
smeltet smør til pensling
Fyll:
2 eggeplommer
100 g. sukker
3 dl. kremfløte
2 store plater Daimsjokolade
Pisk eggehivter og sukker stivt. Hakk mandlene og vend dem i de stivpiskede eggehvitene.
Kle bunnen på en rund form med bakepapir. Pensle kanten på formen med smeltet smør. Hell deigen i formen og stek bunnen midt i ovnen ved 150 grader i ca 45 min. Avkjøl kakebunnen i formen.
Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Stivpisk kremfløten og grovhakk sjokoladen. Bland alt sammen og hell fyllet over den avkjølte bunnen.
La kaken ligge i fryseboksen natten over. Pynt gjerne med Daimkuler.
søndag 8. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar