4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker
6 plater gelatin
1 dl kokende vann
Glasur:
1 plate kokesjokolade
1 ss Delfiafett
3-4 ss kokosmasse
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.
Visp eggehvitene stive og bland i sukker og vaniljesukker, litt om gangen.
Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i det kokende vannet. Rør gelatinen ut i eggehvitemassen og visp i 5 min med mikser.
Dryss litt kokosmasse på et serveringsfat og sett ringen fra en springform oppå. Hell marengsmassen i ringen og sett det hele kjølig for å stivne.
Løsne ringen fra kaken og løft den av.
Smelt sjokoladen sammen med kokosfettet og smør glasuren over kaken. Dryss kokosmasse over. Sett kjølig til glasuren er stiv.
tirsdag 3. mars 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar