tirsdag 3. mars 2009

SKUMKAKE

4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker
6 plater gelatin
1 dl kokende vann

Glasur:
1 plate kokesjokolade
1 ss Delfiafett
3-4 ss kokosmasse

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.

Visp eggehvitene stive og bland i sukker og vaniljesukker, litt om gangen.

Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i det kokende vannet. Rør gelatinen ut i eggehvitemassen og visp i 5 min med mikser.

Dryss litt kokosmasse på et serveringsfat og sett ringen fra en springform oppå. Hell marengsmassen i ringen og sett det hele kjølig for å stivne.

Løsne ringen fra kaken og løft den av.

Smelt sjokoladen sammen med kokosfettet og smør glasuren over kaken. Dryss kokosmasse over. Sett kjølig til glasuren er stiv.
Bookmark and Share

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar