tirsdag 3. mars 2009

SJOKOLADEMOUSSE-KAKE

2 egg
1 dl melk
1 1/2 plate dronningsjokolade
75 g smør
100 g sukker
100 g hvetemel

Fyll:
5 dl. kremfløte
4 plater dronningsjokolade
1/2 dl appelsinlikør
125 g smør

Pisk egg og sukker stivt. Ha melken i en kjele og brekk i sjokoladen. Ha i smørterninger. Smelt sakte. Avkjøl litt så det tykner. Vend inn eggedosisen. Sikt i melet og vend det forsiktig inn. Stek kaken i smurt springform (24 cm) ved 180 grader i ca 15 min. Avkjøl.

Fyll: Kok opp fløten, brekk i sjokoladen og ha i smørterninger og appelsinlikør. Rør til glatt krem, som avkjøles til den begynner å tykne.

Ha fyllet på den kalde kaken. Sett den kaldt til fyllet stivner.
Bookmark and Share

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar