2 egg
1 dl melk
1 1/2 plate dronningsjokolade
75 g smør
100 g sukker
100 g hvetemel
Fyll:
5 dl. kremfløte
4 plater dronningsjokolade
1/2 dl appelsinlikør
125 g smør
Pisk egg og sukker stivt. Ha melken i en kjele og brekk i sjokoladen. Ha i smørterninger. Smelt sakte. Avkjøl litt så det tykner. Vend inn eggedosisen. Sikt i melet og vend det forsiktig inn. Stek kaken i smurt springform (24 cm) ved 180 grader i ca 15 min. Avkjøl.
Fyll: Kok opp fløten, brekk i sjokoladen og ha i smørterninger og appelsinlikør. Rør til glatt krem, som avkjøles til den begynner å tykne.
Ha fyllet på den kalde kaken. Sett den kaldt til fyllet stivner.
tirsdag 3. mars 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar