6 1/2 dl sukker
3-4 ss kakao
1 ss natron
150 g smeltet margarin
7 1/2 dl kulturmelk
1 l hvetemel
Glasur:
5 dl melis
1 1/2 ss kakao
3 ts vaniljesukker
100 g smeltet margarin
litt kaffe
Rør sammen sukker, kakao og natron. Ha i smeltet margarin og kulturmelk og bland det godt. Tilsett hvetemel litt etter litt og rør godt.
Hell røren i en godt smurt langpanne. Stekes ved 200 grader nederst i ovnen i 25-30 min.
Bland sammen melis, kakao og vaniljesukker. Rør i smeltet margarin og tilsett kaffe til passe tykkelse. Fyllet helles over kaken mens den er varm.
Strø kokos over eller pynt med non-stop. Kaken avkjøles i langpannen.
søndag 1. mars 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar