4 eggeplommer
4 ss sukker
500 g Mascarpone (evt. 300 g Cottage Cheese og 200 g Creme Fraiche)
1 sitron
2 små kopper kald espresso (sterk kaffe)
3/4 dl konjakk
150 g fingerkjeks
kakao
Visp eggeplommer og sukker til luftig eggedosis. Skjær i Mascarpone, en spiseskje om gangen. Smaksett med finrevet sitronskall.
Ha en flat form klar. Bland kald espresso med konjakk. Dypp halvparten av fingerkjeksen raskt i væsken, og legg den i bunnen av formen.
Legg over halvparten av Mascarponekremen, stryk den glatt. Dypp resten av kjeksen raskt i espressoen, Legg den på kremen og hell resten av kremen over.
Dekk til formen og sett kaldt i ca 5 timer, dryss over kakao rett før servering.
lørdag 21. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar