150 g smør/margarin
2 egg
3 dl sukker
1 1/2 dl melk
4 dl hvetemel
3 ss kakao
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Sjokoladekrem:
100 g smør/margarin
2 dl kremfløte
2 ts hvetemel
2 ss kakao
Pynt:
kokos
Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker lyst og luftig. Tilsett smør og melk. Bland mel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og rør det i eggedosisen. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek kaken midt i ovnen ved 225 grader i 10-15 min.
Legg et bakepapir på bordet og dryss på sukker. Hvelv kaken på det. Dra av bakepapiret (pensle litt vann på papiret hvis det er vanskelig å få av).
Krem: Smelt smøret og tilsett de andre ingrediensene til kremen. La kremen småkoke under omrøring til den tykner (ca 5 min).
Fordel sjokoladekremen over hele kaken og strø på kokos. Skjær kaken i ruter. Kan fryses.
lørdag 21. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar