4 egg
270 g sukker
200 g smeltet smør
240 g hvetemel
4 ts bakepulver
2 dl seterrømme eller kefir
revet skall av 2 sitroner
3 ss sitronsaft
1 plate grovrevet sjokolade
Sjokoladekrem:
50 g mykt smør
300 g melis
3 ss kakao
2 ts vaniljesukker
5 ss sterk kaffe
Visp eggedosis og tilsett smeltet smør. Rør inn mel og bakepulver, lett vispet rømme eller kefir, sitrinskall, sitronsaft og sjokolade. Fyll røren i godt smurt og meldrysset form (24-26 cm) og stek kaken på nederste rille i ca 45 min ved 175 grader.
Rør alle ingrediensene til fyllet til en lett og luftig krem. Del kaken i to, legg fyllet i mellom og over kaken. Pynt med appelsin eller mandarinbåter.
fredag 27. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar