300 g. Bixit kjeks
175 g. smør
200 g. Philadelphiaost
120 g. melis
1 ts. vaniljesukker
1 beger lettrømme
1/3 l. kremfløte
1 pk. sitrongele
1 pk. jordbærgele
Løs opp sitrongele i halv vannmengde. La det stå til det blir kaldt. Bland knust kjeks og romtemperert smør. Dytt dette ned i kakeformen som er 30 cm. i diameter.
Rør Philadelphiaosten med melis til den er klumpfri. Rømmen og vaniljesukker røres sammen og helles i den kalde geleen. Stivpisk kremfløten og ha denne oppi blandingen. Hell det hele over kjeksbunnen i kakeformen. La det stå til kaken er stivnet, 3-4 timer.
Når kaken er stiv, røres jordbærgele ut i halv vannmengde. La geleen bli halvstiv, hell den på toppen av ostekaken. La kaken stå til geleen er stivnet.
Ved servering sprøytes krem rundt kaken.
fredag 6. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar