Bunn:
150 g. fullkornskjeks/havrekjeks
50 g. smør
50 g. mandler
Fromasj:
5 plater gelatin
3 beger kremost naturell eller ananas/mandarin
2 1/2 dl. kremfløte
1 liten boks ananas
1/2 dl. presset appelsinsaft
Mal kjeks og mandler. Smelt smøret i stekepanna og rist kjeksblandingen lett gyllen. Sett ringen til kakeformen på et fat og trykk kjeksmassen godt utover i formen.
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Mos 3-4 ringer ananas og bland med appelsinsaften.Tilsett ost og vispet fløte. Rør forsiktig til alt er blandet. Smelt gelatinen i 1/2 dl. kokende vann. Avkjøl litt og rør den inn i fromasjkremen. Hell kremen over kjeksbunnen. La kaken stå i kjøleskapet til fromasjen er helt stiv. (4-6 timer)
Pynt gjerne med frisk frukt og mynte.
torsdag 5. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar