4 egg
3 dl. sukker
3 dl. hvetemel
2 ts. natron
2 ts. kanel
1 ts. salt
1 ts. vaniljesukker
1 1/2 dl. olje
5 dl. revne gulrøtter
Krem:
2 esker kremost naturell
100 g. smør
200-250 g. melis
1 ts. vaniljesukker
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sammen hvetemel, natron, kanel, salt og vaniljesukker, og sikt det i eggedosisen. Bruk slikkepott og vend inn melblandingen. Rør inn olje. Tilsett revne gulrøtter til slutt. Hell røren i en smurt og melstrødd kakeform (ca. 24 cm). Stek kaken på nederste rille ved 180 grader i ca. 1 t.
Bland sammen myk kremost, mykt smør, melis og vaniljesukker til en glatt og fin krem. Smør kremen utover kaken når den er avkjølt.
torsdag 5. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar