Bunn:
100 g. smør/margarin
150 g. sukker
3 egg
120 g. hvetemel
1 ts. bakepulver
2 1/2 ss. matfløte
Fyll:
30 g. hakkede hasselnøtter
75 g. sukker
50 g. smør
2 ss. matfløte
1 ss. hvetemel
1 ss. honning
100 g. myk nougat
Smør og sukker røres hvitt og luftig. Rør i eggene, ett om gangen. Hvetemel og bakepulver blandes og siktes i. Bland i fløten.
Ha deigen i en smurt form (ca. 24 cm). Stek kaken nederst i ovnen ved ca. 175 grader i ca. 30 min.
Imens lages fyllet. Bland alle ingrediensene i en kjele og kok opp under omrøring. Hell blandingen over den stekte kaken sett den i ovnen igjen i ca. 5 min.
torsdag 12. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar