fredag 6. februar 2009

BANANMUFFINS (ca. 12 stk.)

125 g. smør/margarin
1 1/2 dl. sukker
2 egg
1 ts. vaniljesukker
50 g. hakkede hasselnøtter
2 dl. moset banan
1 ts. natron
1 ts. bakepulver
5 dl. hvetemel
1 1/2 dl. melk

Til formene:
kokosmasse

Garnityr:
75 g. kokesjokolade
bananchips

Smør formene og strø dem godt med kokosmasse. Rør smør og sukker hvitt og porøst. Pisk eggene luftige og vend dem ned i smøret. Bland vaniljesukker, nøtter og banan og bland i røren. Bland mel med natron og bakepulver og bland det i røren sammen med melken til en glatt røre.

Fyll formene 3/4 fulle. Stek kakene midt i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min. Avkjøl på rist.

Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Dypp toppen av kakene i sjokoladen og sett en bananchips på før sjokoladen har stivnet.
Bookmark and Share

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar